Το ΑΓΟ Διοργάνωσε Τουρνουά Καράτε

Το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για  Όλους» δεν προσφέρει μόνο μαζικότητα, άσκηση και ψυχαγωγία, αλλά θέτει και τις σωστές βάσεις για τους αυριανούς πρωταθλητές μας.

Τα παιδιά  μέλη του Προγράμματος  ΑΓΟ της επαρχίας Λευκωσίας έλαβαν μέρος στο  τουρνουά Καράτε KUMITE, που διοργάνωσε το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους»  το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2019 στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Δήμου Αγ. Δομετίου στη Λευκωσία.

Σκοπός του τουρνουά ήταν  να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό που προάγει την ευγενή άμιλλα και τον συναγωνισμό. Ήταν  μια μέρα γιορτής και χαράς για τα παιδιά, όπου  είχαν  την ευκαιρία να αγωνιστούν και παράλληλα να διασκεδάσουν.

Τα  παιδιά του ΑΓΟ που συμμετείχαν στο Τουρνουά έδειξαν ότι έχουν όλα τα εφόδια και τις δυνατότητες για να αγωνιστούν και σε μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Πρώτες θέσεις πήραν οι: Μάριος Παπαλουκάς, Πέτρος Σπυλώτης, Σταυριάνα Μανωλέρη, Στέλιος Δρυμιώτης, Πατρίσια Αρίνε,  Ανδρέας Πέτρου, Ανδρέας Παναγιώτου, Ανδρέας Μηνά, Στέφανος Αδαμίδης, Ραμσιά Αμπτού και Μησέλ Αναστασίου