ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΑΓΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ

Η αυλαία των εκδηλώσεων  των  30 χρόνων λειτουργίας του Προγράμματος  ‘’Αθλητισμός Για Όλους’’ άνοιξε με την  πρώτη συνάντηση των Γυμναστών της  Επαρχίας Λευκωσίας, την  Τετάρτη,   21 Ιανουαρίου  2015  στην αίθουσα διαλέξεων στο Στάδιο Ελευθερία «Τάσσος Παπαδόπουλος»  στην συνάντηση έγινε και το κόψιμο της βασιλόπιττας .

Στην συνάντηση συζητήθηκαν   και παρουσιαστήκαν  η πληθώρα εκδηλώσεών  που θα πραγματοποιηθούν  καθ’ όλη  την  διάρκεια της χρονιάς 2015.

Στην συνάντηση  παρευρέθηκε   η προϊσταμένη  του Προγράμματος  ΑΓΟ  κ. Έφη  Μούζουρου – Πενηνταέξ  η οποία  αφού  άκουσε κάποιες εισηγήσεις που πρότειναν οι γυμναστές για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Προγράμματος,  τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά και έδωσε την υπόσχεση ότι ο Οργανισμός, θα  είναι στο πλευρό τους  και θα στηρίζει  το Πρόγραμμα   μέσα  στα πλαίσια των Οικονομικών του  Δυνατοτήτων .

Να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες οι οποίες πρόσφεραν διάφορα προϊόντα τα οποία κληρώθηκαν στους Γυμναστές του Προγράμματος (Coca – Cola, ΣΕΚ, ΠΕΟ, Μ Ο Τ Τζιηρκαλής Ανδρέας, ΦΑΡΜΑ Πετρίδης,   Φούρνος  Γαλάτας, Γιωργούλα   Γεωργιάδου, In Daco Hair Cosmetics Ltd, Cyprus Dharm Ltd, Παγκύπρια  Συνεργατική Εταιρεία Κομμώτων ΛΤΔ. )

 

Από το Πρόγραμμα « Αθλητισμός Για  Όλους»

Λευκωσία 27  Ιανουαρίου 2015

 

 

XMA_2913 XMA_2917 XMA_2921 XMA_2932 XMA_2939