ΑΓΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Η Επαρχία Αμμοχώστου έκλεισε την αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι στην παρουσία Πολιτειακών και Αθλητικών Αρχών η γιορτή του ΑΓΟ Αμμοχώστου.
Τα πλούσια προγράμματα εκτελέστηκαν εξαιρετικά από τα μέλη του ΑΓΟ, με την καθοδήγηση των γυμναστών τους και γέμισαν με χαρά και περηφάνια τους χίλιους και πλέον παρευρισκόμενους που τα παρακολούθησαν, χειροκροτώντας θερμά τα 350 μέλη του ΑΓΟ που συμμετείχαν στα προγράμματα.
Στο χαιρετισμό του το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Ηρόδοτος Ηροδότου τόνισε τη μεγάλη απήχηση και επιτυχία που έχει το πρόγραμμα του ΑΓΟ, ανάμεσα στον κόσμο για 31 χρόνια και μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «Το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους», είναι από τα πιο σημαντικά και πετυχημένα προγράμματα του Κυπριακού Αθλητισμού. Στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμό είμαστε περήφανοι γιατί το ΑΓΟ έχει καταστεί ένα αθλητικό κίνημα που έχει αγκαλιάσει όλες τις κατηγορίες ανθρώπων στη χώρα μας, χωρίς οποιαδήποτε φυλετική, θρησκευτική, κοινωνική, ηλικιακή και οικονομική διάκριση και στην απουσία οποιουδήποτε σωματικού ή πνευματικού φραγμού. Καλύτεροι «πρεσβευτές» του ΑΓΟ, για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει, είστε όλοι εσείς τα 1.100 μέλη του στην Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και οι 6 γυμναστές μας που επιτελούν ένα εξαίρετο έργο».
Η Προϊσταμένη Μαζικού Αθλητισμού του ΚΟΑ κ. Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ στο χαιρετισμό της είπε και τα ακόλουθα: «Το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους έχει γίνει συνώνυμο με τη ζωή πολλών από εμάς και κυρίως των δεκάδων γυμναστών και των μελών της διοίκησης του προγράμματος στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Με αγάπη και πάθος το υπηρετούμε, γιατί έχουμε πιστέψει στις δυνατότητές του αλλά και στις φιλόδοξες προοπτικές του. Και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα απτά αποτελέσματά του και τις ευεργετικές επιπτώσεις του στους ίδιους του πολίτες που το έχουν κάνει επιλογή της ζωής τους.».
Η Πρέσβειρα Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play Χρυσταλλένη Τρικωμίτη ανέφερε ότι το ΑΓΟ αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο. Στο τέλος είμαστε όλοι νικητές, αφού καταφέρνουμε μέσα από το άθλημα μας και τη συναναστροφή μας, να κάνουμε νέους φίλους, να γίνουμε καλύτεροι και είναι εδώ που στηρίζεται η όλη φιλοσοφία του αθλητισμού και απορρέει το Ευ Αγωνίζεσθαι.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης έλαβαν μέρος πέραν των 350 ατόμων (παιδιά και ενήλικες). Παρουσίασαν προγράμματα , Προδημοτικής Εκπαίδευσης, Αεροβικής Γυμναστικής, και Γυμναστική για άτομα Τρίτης Ηλικίας.