ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΣΖ ΛΑΡΝΑΚΑ

Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης της λειτουργίας του Παλαιού ΓΣΖ στις 7 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου

Στο τουρνουά συμμετείχαν  54 ομάδες και 500 παιδιά μέλη του Προγράμματος ΑΓΟ από όλες τις επαρχίες της Κύπρου και ακαδημιών ποδοσφαίρου .

Οι ομάδες  διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες Α-Β τάξη, Γ-Δ τάξη, Ε-ΣΤ τάξη και Γυμνάσιο.

Στην κατηγορία Α-Β τάξη στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του ΑΣΙΛ και της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΓΟ από την Πάφο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΙΛ με σκορ 1-0.

Στην κατηγορία Γ-Δ τάξη στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς  (1η ομάδα) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΓΟ από την Πάφο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς με σκορ 1-0.

Στην κατηγορία Ε-ΣΤ τάξη στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του ΚΗ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού (2η ομάδα) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΓΟ από την Πάφο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού μέσα από την διαδικασία των πέναλτι με σκορ 2-0. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Στην κατηγορία Γυμνάσιο στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του Γυμνασίου Λεμεσού (3η ομάδα) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΓΟ από την Πάφο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΓΟ από την Πάφο μέσα από την διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-2. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισοπαλία 2-2.

Επίσης το απόγευμα διεξήχθηκαν παιχνίδια ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων γυμνασίων από την επαρχία της Λάρνακας με νικητή το γυμνάσιο Λειβαδιών που επικράτησε στο τελικού  του γυμνασίου Μικτής Λάρνακας

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους τελικούς και η κατάταξη τους  ανά κατηγορία είναι.

Α- Β τάξη

1ος ΑΣΙΛ

2ος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟ ΠΑΦΟΣ

Γ-Δ τάξη

1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ (1Η ΟΜΑΔΑ)

2ος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟ ΠΑΦΟΣ

Ε-ΣΤ τάξη

1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΗ ΛΕΜΕΣΟΥ (2Η ΟΜΑΔΑ)

2ος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟ ΠΑΦΟΣ

 

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΩΙ)

1ος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟ ΠΑΦΟΣ (ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

2ος ΛΕΜΕΣΟΣ 4 (ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ)

1ος ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

2ος ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΙΚΤΗΣ

 

XMA_3464 XMA_3465 XMA_3472 XMA_3764 XMA_3771 XMA_3931 XMA_3936 XMA_3941