ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» αποτελεί βασικό άξονα και προμετωπίδα της αθλητικής παιδείας που εφαρμόζει και πρεσβεύει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητσμού.

Στο ΑΓΟ επιτελείται ένα πολύ σημαντικό έργο και γενικά το πρόγραμμα έχει πολύχρονο σταθερό προσανατολισμό στην εκπλήρωση της αθλητικής, κοινωνικής, πολιτιστικής, εκπαιδευτικής και ταυτόχρονα ψυχαγωγικής αποστολής του. Κατάφερε να αγκαλιάσει όλες τις κατηγορίες ανθρώπων στη χώρα μας, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση. Καλύτεροι πρεσβευτές του ΑΓΟ για τα πολλαπλά οφέλη του, είναι τα 16.000 ενεργοποιημένα μέλη του διαφόρων ηλικιών.

Το Πρόγραμμα ΑΓΟ εξελίσσεται, εμπλουτίζεται και ταυτόχρονα αναβαθμίζεται με βάση τις τάσεις της σύγχρονής ζωής και της αθλητικής πραγματικότητας. Στηρίζεται στην εφαρμογή αυστηρά δομημένων γενικών και ειδικών προγραμμάτων, τα οποία επεξεργάστηκε η διοίκηση του ΑΓΟ και εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Ευχαριστούμε τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στην αθλητική ενασχόληση και ταυτόχρονα τους καλούμε να τα εγγράψουν στα προγράμματα της αρεσκείας τους και να τα εμπιστευθούν στα έμπειρα χέρια των γυμναστών του ΑΓΟ.

Εύχομαι καλή αθλητική σαιζόν στο πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους».

 

Ανδρέας Τ. Μιχαηλίδης

Πρόεδρος ΚΟΑ